ЗА НАС

ALSAAB GROUP

Компанијата Алсааб Груп е со седиште во Скопје е компанија со 12-годишно искуство во Република Северна Македонија. Работи на домашниот и европскиот пазар во производството на метални конструкции и на ПВЦ и алуминиумски врати и прозорци.

Компанија со традиција и професионалност за дизајнирање и производство на прозорци и врати за станбени, деловни и посебни проекти. Она што не прави горди е што од основањето во 2009 година сме максимално посветени на обезбедување на квалитетни услуги и високи стандарди на нашите клиенти.Денес, канцеларијата за дизајн на компанијата ја проширила разновидноста на своите активности и поседува високо квалитетно портфолио на клиенти со кои соработува Алсааб Груп. Ова исто така претставува најдобар показател за квалитетните услуги и производи што ги нудиме на нашите клиенти.

Ние нудиме нови технички решенија преку производство и ерекција на високо квалитетни челични конструкции со кои управуваат високо квалификувани менаџери и специјализиран персонал. Нашето мото е, - „Професионални и доверливи услуги по конкурентна цена“. Нашиот технички и дизајнерски тим помага од зачнување до завршување на секоја идеја на нашите клиенти. Ние постојано инвестираме во нашиот персонал преку зголемување на нивните професионални вештини преку обука поврзана со техничката безбедност и работење со најнова машинерија со цел да обезбедиме максимален квалитет за нашите клиенти.

Железарството се изведува со машини на современа европска технологија каде секој детал се размислува со особено внимание. валитетот на железото е сертифициран според највисоките европски стандарди. Изградбата на градбата се одликува со квалитет и брзина според барањата на нашите клиенти. Ги имаме сите потребни машини за формирање, сечење и лепење метали. Високиот квалитет на нашите услуги се заснова на долгогодишно искуство, специјализирана работна сила и познавање на современи

техники за обработка на железо во работен простор од 3200m² и високо каде секогаш нудиме професионални решенија.

Алсааб Груп има визија, идеи и посветеност да ги оствари желбите и потребите на нашите клиенти.

РЕФЕРЕНЦИИ

Некои од нашите клиенти!